Katero žago boste kupili? Tisto za 55EUR ali dražjo za 66EUR. Obe se uporabljata za žaganje ivernih plošč v kombinaciji s predrezilom. Obe na prvi pogled izgledata enako!

˙
So ljudje, ki se vedno odločijo za poceni nakup, smo pa tudi ljudje, ki si poceni kupovati ne upamo. Sam se večinoma odločam za dražji nakup, še posebej če izdelka ne poznam. Zakaj? V večini primerov sem bil ob nakupu najcenejšega izdelka razočaran. Pa naj bo ob nakupu hrane, oblačil, tehničnih izdelkov, orodja,…

˙
Enako izkušnjo sem dobil tudi v dolgih letih, ko delam za Leitz orodja d.o.o. Mizarji, ki kupujejo poceni, se velikokrat pritožujejo, da morajo pogosto brusiti orodje ali da jim orodje premalo vzdrži. Pred kratkim mi je eden izmed teh mizarjev povedal, da z eno ostrino žaginega lista razžaga 3-5 ivernih plošč. Ko je preizkusil žagin list od Leitza je z veseljem plačal 20% več, saj mu je naš žagin list vzdržal vsaj 4x toliko, kot njegova „poceni žaga“.

˙
Katero orodje je poceni? Katero orodje je drago? Preračunajte! Presenečeni boste koliko lahko prihranite. Kaj se zgodi z denarjem, ki ga prihranite? Postane vaš zaslužek. Torej:

PRI LEITZ-u VAM POMAGAMO ZASLUŽITI!

˙
Pri Leitzu orodje ni najcenejše. Ker verjamemo v poceni dolgoročne investicije naših strank v primeru, da se odločijo za orodje od Leitz-a, vam za določena orodja ponujamo: ORODJE NA PREIZKUS – izkoristite priložnost in se prepričajte!

˙

Kako? Oddajte povpraševanje ali naročilo tukaj ali pokličite na tel.: 040297723

˙

Imamo pa tudi nekaj orodja v akciji. Izberite TUKAJ, naročite in zaslužite še več!